Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem ved AMB 2022

På den internasjonale messen for metallbearbeiding AMB, som finner sted i Stuttgart fra 13. til 17. september, setter norelem sitt utvalg av klemmeteknologi i forgrunnen. Dette har blitt betydelig utvidet: Fra den 5-aksede skrustikken til flere klemmesystemer til den manuelle klemmemodulen, vil kundene finne mange nye komponenter som gir klar merverdi i mange bruksområder.

På norelem-standen vil messebesøkende bli ventet av en klemkube, som er utstyrt med de nye klemmeteknologiproduktene, samt andre messeutstillinger fra innovasjonsområdet. Kuben viser tydelig den høye fleksibiliteten som kan oppnås med komponentene fra det omfattende utvalget av klemmeteknologi. Takket være sin modulære design kan det nye multippelklemmesystemet brukes fleksibelt og individuelt. Det gjør det mulig å klemme et stort antall arbeidsstykker raskt og enkelt, og dermed minimere oppsetttiden.

Hvilke innovasjoner kan kundene se frem til? I hovedgruppen "norelem spannt" er nye produkter tilgjengelig i kategoriene "5-akse skrustikke", "flerklemmesystem" og "nullpunktsklemmesystem" - blant annet alle bunnplater og paller av gråstøpt jern med gitterhull finner du i produktgruppe "01000". .

norelem har også utvidet kategorien "klemmekroker", som er et av de mekaniske klemelementene. Brukere kan øke klemkraften med opptil 75 % sammenlignet med standard klemspak med det nye produktet "klemmekrok med krage og klemspak med klemkraftforsterker".

Tallrike innovasjoner kan også finnes i undergruppen "nullpunktklemmesystem". norelem har samlet en hel rekke produkter som passer for alle metallskjærende maskinverktøy og maskineringssentre. Med disse systemene er en endring i sekunder med et definert nullpunkt og en repeterbarhet på mindre enn 0,005 mm mulig.

norelem finner du på AMB i Hall 1, Stand J82.