Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Endring i ledelsen

Björn Riechers overtar ledelsen av RK Rose+Krieger GmbH etter Dr. Gregor Langer

Gregor Langer, som har ledet RK Rose+Krieger GmbH siden 2021, og som i løpet av denne tiden har vært i stand til å videreutvikle selskapets vellykkede konsept - å implementere innovative løsninger i tett kundedialog og skape merverdi for kundene gjennom løsningsorientert rådgivning - forlater selskapet 16. juni 2023. Den 1. juni 2023 overlater han ledelsen av RK og ledelsen av Phoenix Mecano-gruppens divisjon Automation Modules til Björn Riechers.


"Det er viktig for meg å understreke at dette skrittet utelukkende er utløst av private årsaker, og at det derfor er svært vanskelig for meg å forlate RK Rose+Krieger og Phoenix Mecano", sier Gregor Langer, som etter å ha forlatt RK vil ta fatt på en ny profesjonell utfordring i nærheten av hjembyen.

Han har vært administrerende direktør i RK Rose+Krieger siden juli 2021 og har på kort tid initiert mange viktige endringer for den strategiske videreutviklingen av forretningsenheten Automation Modules. Sammen med teamet har han for eksempel utviklet et strategisk målbilde med et sterkere skille mellom forretningsmodellene for komponent- og systemvirksomheten. I fremtiden skal komponentvirksomheten vokse sterkere gjennom RKs systemvirksomhet. I forbindelse med implementeringen av strategien rettet han selskapet sterkere inn mot fokusområdene intralogistikk og emballasjeteknologi under mottoet "simplify and focus to grow stronger" og innførte en forretningsutviklingsledelse innen salg.


"Strategien og veien som er valgt for å gjennomføre den, er fortsatt gyldig og vil fortsette å bli implementert under ledelse av den nye administrerende direktøren, Björn Riechers", understreker Gregor Langer. Overleveringsprosessen til etterfølgeren er i gang. Björn Riechers er utdannet industriingeniør (maskinteknikk) ved Berlins tekniske universitet og har lang erfaring som leder og konsulent innen salg, markedsføring og ledelse i industrien. Fra 2014 til 2022 var han administrerende direktør i LKE Group, en produsent av materialhåndteringsløsninger. Før det var han medlem av konsernledelsen i Hoppecke Group og av den internasjonale ledergruppen i Linde Material Handling, en ledende produsent av gaffeltrucker og lagerutstyr. Hos RK Rose+Krieger kan Björn Riechers først og fremst bidra med sin erfaring innen internasjonalt samarbeid og systemutvikling, men også drive frem temaer som digitalisering, bærekraft og ergonomi på arbeidsplassen:

"Målsettingen om å videreutvikle den vellykkede komponentvirksomheten til RK Rose+Krieger ved hjelp av løsnings- og systemtilbud samsvarer svært godt med min omfattende erfaring, og jeg ser frem til å fortsette på den valgte veien sammen med det utmerkede globale teamet i RK Rose+Krieger. Som vårt DNA er komponenten fortsatt en viktig garantist for vår suksess. Med løsnings- og systemvirksomheten som er utviklet og skal utvides ytterligere, vil vi fortsette vekststrategien vår med de globale datterselskapene i Phoenix Mecano Group."

Flere nyheter

Omfattende produktportefølje for den interne vareflyten
Nye skyveføringer med tilpasset posisjonering
Lineære akser for manuell justering
Nytt: Trådløs synkronstyring MultiControl II duo accu for mer fleksibilitet og komfort ved mobile justeringsoppgaver
Smart sammenføyningsteknologi som et alternativ til sveisede skjøter