Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Grønt lys for den nye toppartneren norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg har gleden av å ønske norelem, en regional global aktør, velkommen som ny TOP-partner for den nye sesongen 2023/2024. Selskapet, som holder til i Markgröningen, er produsent og leverandør av standarddeler og mekaniske komponenter til maskin- og anleggsteknikk, og vil ikke bare vekke oppsikt på kampdagene.


MHP RIESEN Ludwigsburg har fått nye sponsorer. Med norelem blir et globalt aktivt selskap innen maskinteknikk TOP-partner for barokkbyen i minst tre sesonger. I fremtiden vil selskapet fra Markgröningen reklamere på LED-tavlen på alle hjemmekampene i easyCredit Basketball Bundesliga og presentere kampdagen på alle hjemme- og bortekamper i BBL via klubbens sosiale medier. Utenfor MHPArena kommer RIESEN og norelem til å designe en felles offentlig buss som skal kjøre daglig i Ludwigsburg-distriktet og tiltrekke seg oppmerksomhet. Men det er ikke alt. I fremtiden vil den Ludwigsburg-baserte produsenten og leverandøren av standard- og driftsdeler også bli med på RIESENs universitetsturné, slik at den direkte kontakten med studenter, unge talenter og morgendagens ansatte blir enda sterkere.


"Samtalene vi hadde, viste raskt at vi ikke bare deler de samme målene, men også fokuserer på presisjon, teknologi og hurtighet i det daglige arbeidet. Vi er veldig glade for å vite at vi med norelem har en sterk partner ved vår side, som vil inkludere oss tematisk i sin reklamekommunikasjon, slik at vi kan oppnå best mulig synergi i et partnerskap", kommenterer Markus Buchmann, 2. styremedlem i MHP RIESEN Ludwigsburg, den nye felles veien.


Emily Kipp, Global Marketing Executive i norelem, kommenterer: "Vi er glade for det nye partnerskapet med RIESEN, for vi har funnet en sterk, vellykket og svært sympatisk partner som vi deler felles verdier som respekt, dynamikk og lagånd med. Vi er stolte over å kunne støtte både Ludwigsburg-regionen og en av dens toppklubber med vårt engasjement. Å fremme talenter og unge talenter ligger oss spesielt varmt om hjertet, og vi er glade for at vi nå kan støtte toppspillere og unge talenter innen basketball i tillegg til unge ingeniører og talenter innen det tekniske området. I basketball er det presisjon, teknologi og hurtighet som gjelder, og det er akkurat det som er viktig for norelem: Standarddeler med høy presisjon sikrer prosesspålitelighet, vi støtter alle prosjekter med vår ekspertise, og våre 70 000 standard- og driftsdeler er tilgjengelige fra lager og hos kunden allerede neste dag. I tillegg står basketball, og spesielt RIESEN, alltid for fair play - det liker vi, og det passer oss godt.

Flere nyheter

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Opplev nye og velprøvde norelem-produkter live
norelem utvider utvalget av hengsler