Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem på automatica 2023

Opplev nye og velprøvde norelem-produkter live

På årets automatica, den internasjonale fagmessen for intelligent automatisering og robotteknologi, som finner sted 27. til 30. juni i München, vil norelem presentere en rekke innovasjoner som pneumatiske svingklemmer og en rekke velprøvde standardelementer.



automatica er verdens ledende markedsplass for automatisert, intelligent produksjon. På norelems stand kan de besøkende også i år, i tillegg til det etablerte sortimentet, forvente seg en rekke nye produkter som pneumatiske svingklemmer og koblinger i ulike utførelser samt "intelligente" gjennomføringer - alt til å ta på og prøve ut på de såkalte podiumøyene.



norelem highlights

På et av disse utstillingspanelene kan man for eksempel teste brukervennligheten til svingklemmene og spakklemmene. Et annet panel viser ulike koblinger for momentoverføring og vibrasjonsdemping, for eksempel belgkoblinger i metall, klokoblinger i elastomer, krysskoblinger og stive koblinger. Med de intelligente foringene presenterer norelem enda et høydepunkt: låsepinner og posisjoneringsforinger samt fjærbelastede trykkstykker med tilstandssensorer. Disse induktive sensorene muliggjør aktiveringsavhengig prosesskontroll.



Opplev produktmangfoldet

norelem har satt sammen et utvalg av mer enn 70 000 produkter som du kan prøve live på automatica. Når det gjelder fiksering og fastspenning, presenterer selskapet sitt fleksible standarddelsystem, som omfatter støtte- og lagerelementer, låse- og lokaliseringstapper, sentreringsklemmer, kuletrykkskruer, 5D-arbeidsstykkestoppere og fjærbelastede sidestøtter. En annen utstillingsplate viser sentreringsenheten, der flytende klemmer og svingklemmer holder arbeidsstykket i posisjon. Utstillingene omfatter også variable hurtigklemmer, ulike klemmespaker og flatskruer med toleransekompensasjon. Under overskriften Hygienic Design presenteres også ulike standarddeler, blant annet dreielåser og slanger samt skruer og muttere som er utviklet for å oppfylle de høye kravene i næringsmiddel-, farmasøytisk, kjemisk og emballasjeindustrien.

Fra sektoren for motorposisjoneringssystemer vil norelem presentere ulike posisjoneringsbord, akselskjøter, vinkelgir og snekkegir. Et spesielt høydepunkt er de to store utstillingsobjektene, norelems drivgirkasse og en klomaskin - en drivenhet kombinert med et pneumatisk håndteringssystem. Vi viser også ulike teleskopskinner med blant annet dempingssystem med myk lukking, push-to-open-funksjon eller selvlukkende mekanisme. Produktutvalget av hjul (faste hjul, svingbare hjul med "stop-fix"), aluminiumprofiler og teknisk tilbehør som kjølevæske- og sugeslanger samt rektangulære, flate og høytrykksdyser avrunder selskapets presentasjon.



Du finner norelem på automatica i hall A5, stand 115.

Flere nyheter

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg har gleden av å ønske norelem, en regional global aktør, velkommen som ny...

norelem utvider utvalget av hengsler