Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

Historien til igus® begynner den 15. oktober 1964 med Günter Blase i en dobbeltgarasje i Köln-Mülheim. I løpet av de første tjue årene jobbet vi soom en leverandør av komplekse tekniske polymerkomponenter. I 1983 starter Frank Blase vår egen produktserie Energikjede-systemet og polymerlager, samt et nettverk av salgsingeniører. Mellom 1985 og 2014 vokste vi fra 40 til mer enn 2150 igus®-ansatte, fordelt over hele verden. Vi kommer til å fortsette å investere i utvidelse i løpet av de kommende årene. Mulighetene er der, takket være moderne materialer!

Huslager/Lagerhus

drylin® R lineære lagre er basert på ekstremt slitebestandige polymere som er spesialutviklet for lineær teknologi. Dimensjonene er kompatible med standard kulelagre.

Glidelager (iglidur®)

iglidur® glidelagre er vedlikeholdsfrie, RoHS-kompatible, smørefrie, slitesterke og strømledende.

Styrekabler

chainflex® kontrollkabler for middels tung bruk. De svært fleksible kablene er flammehemmende og beskyttet av en ytre kappe av PVC.

Aksiallager

Selvjusterende, sfæriske igubal® aksellagre er enheter som er svært enkle å installere, noe som hjelper til å kompensere for justeringsfeil og unngå kantbelastning.

Leddhoder

igubal® endelagre absorberer store belastninger i normale omliggende temperaturer, har fremragende dempeegenskaper og veier bare en femtedel av konvensjonelle lagerhus.

Gaffelhoder

igubal® gaffelledd er gaffelledd av solid plast laget av igumid G i samsvar med DIN 71752. De kan kombineres med endelagre av E-størrelse som motstykke.

Lineærføringer (DryLin®)

DryLin ® | Glidning i stedet for rulling

DryLin ® er en serie vedlikeholdsfrie, smørefrie lineære glidelagre som består av fire hovedproduktlinjer. De viktigste e...

Dataoverføringskabler

Med minste bøyeradius, opptil 30 millioner sykluser testet i energikjeder, ulike kappematerialer, ulike typer sertifisering og samsvar: UL, CE, CSA, Desina

Kabelgjennomföringer

Mer sensitive bruksområder med høy syklustakt, hastighet og akselerasjon, inkludert krevende miljøforhold, krever testede og pålitelige lineære systemer.

Vinkelledd

Det finnes ingen beskrivelse på Norsk for dette produktet. Les beskrivelsen på engelsk eller kontakt firmaet.

Halogenfrie kabler

chainflex® kabler er svært fleksible kabler til robust bruk. De er PVC- og halogenfrie og har stor motstand mot olje og ultrafioletts stråling.

Energikabler

Bruksområder med høy syklustakt, hastighet og akselerasjon, inkludert krevende miljøforhold, krever testede og permanent pålitelige systemer - nøyaktig hva chainflex® kabler gir deg.