Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

Historien til igus® begynner den 15. oktober 1964 med Günter Blase i en dobbeltgarasje i Köln-Mülheim. I løpet av de første tjue årene jobbet vi soom en leverandør av komplekse tekniske polymerkomponenter. I 1983 starter Frank Blase vår egen produktserie Energikjede-systemet og polymerlager, samt et nettverk av salgsingeniører. Mellom 1985 og 2014 vokste vi fra 40 til mer enn 2150 igus®-ansatte, fordelt over hele verden. Vi kommer til å fortsette å investere i utvidelse i løpet av de kommende årene. Mulighetene er der, takket være moderne materialer!

Kabler & ledninger

chainflex® er kabler som er spesialtestet for energikjeder. chainflex® kabler finnes med minste bøyeradius og med ulike kappematerialer.

Kunststoffhalvfabrikater

iglidur® materialer for tekniske stenger fås som rundmaterialer fra lager eller som ferdigbearbeidede former. De er kostnadseffektive, slitesterke og har gode fuktighetsabsorberende egenskaper.

Lineærlager

Fordelene med drylin® lineære lagre omfatter: selvsmøring, vedlikeholdsfrihet, anvendelighet i ekstreme miljøer og kompensasjon for justeringsfeil.

Kabelkjeder

igus® energikjedesystemer er designet for å styre og beskytte. Energikjeder eller kabelkjeder er navlestrengen i moderne maskiner. De reduserer avbruddstiden og forlenger levetiden.

Glassfiberkabler

chainflex® fiberoptiske kabler har en overføringsrekkevidde på opptil 500 m og kan avsluttes i brukerdefinerte lengder. I tillegg er disse svært fleksible kablene slitesterke og oljebestandige og egne...

Styreledninger

chainflex® kontrollkabler er kabler for minste bøyeradius. En kombinasjon av disse ulike egenskapene fås både som skjermede og uskjermede kontrollkabler.

Skinneföringer

drylin® er et utvalg av vedlikeholdsfrie og smørefrie lineære kulelagre i fire ulike hovedkategorier. I tillegg til null vedlikehold, inkluderer hovedegenskapene robusthet og motstand mot ekstern påvi...

Plastisk kulelager (xiros®)

xiros® polymer kulelagre er kulelagre med ett spor basert på DIN 625. I motsetning til kulelagre av metall, fungerer plastlagre helt uten smøring.

Smørefrie glidelagre

Basert på resultatene fra flere tusen empiriske tester, kan vi nå gi pålitelige opplysninger om levetiden til iglidur® glidelagre i nesten alle tilfeller.

Glidefolie

drylin® R lineære glidelagre med foring er basert på ekstremt slitebestandige polymere som er spesialutviklet for lineær teknologi. Dimensjonene er kompatible med standard kulelagre.