Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

Historien til igus® begynner den 15. oktober 1964 med Günter Blase i en dobbeltgarasje i Köln-Mülheim. I løpet av de første tjue årene jobbet vi soom en leverandør av komplekse tekniske polymerkomponenter. I 1983 starter Frank Blase vår egen produktserie Energikjede-systemet og polymerlager, samt et nettverk av salgsingeniører. Mellom 1985 og 2014 vokste vi fra 40 til mer enn 2150 igus®-ansatte, fordelt over hele verden. Vi kommer til å fortsette å investere i utvidelse i løpet av de kommende årene. Mulighetene er der, takket være moderne materialer!

Gjengestenger

Ledeskruer med smøringsfrie egenskaper, motstand mot smuss, vedlikeholdsfrie, overlegne driftsegenskaper, korrosjonsfrie, støysvake, kan brukes i opptil 90 °C maks.

Lineære Systemer

drylin® lineære systemer er designet for smøringsfri bruk. Dine bruksområder blir derfor beskyttet mot kontaminering av fett eller olje.

Energiføringskjeder

Uansett om du planlegger en sirkelbevegelse, et vertikalt slag eller en spesielt lang akse: Vi har et egnet energiforsyningssystem fra en lotstørrelse på 1, inkludert garantert funksjonalitet.

BUS-ledninger

chainflex® BUS kabler har ulike typer sertifisering og samsvar og kan brukes til høy hastighet og akselerasjon. Velg mellom PVC busskabler, PUR busskabler og TPE busskabler.

Servoledninger

Den kostnadseffektive, UL-godkjente, skjermede, oljebestandige PVC servokabelfamilien for alle kjente drivverksprodusenter. Utviklet og testet spesifikt for bruk i ustøttede energikjeder.

Konfeksjonerte kabler

Avsluttede drivkabler: Etter ulike standarder og kabeltyper, med minste bøyeradius fra 7,5 og med PVC-baserte ytre kapper.

Trekkjedeledninger

chainflex® kontrollkabler for energikjeder for minste bøyeradius. Kablene er testet i energikjeder med mange millioner sykluser. Velg mellom PVC kontrollkabler, PUR kontrollkabler og TPE kontrollkable...

Fjærklemmebolter

igubal® fjærbelastet bolt i ett stykke. Enkel montering, enkel demontering. Kan kombineres med gaffelledd av E-størrelse. Stor styrke.

Flenslager

Lagerdesign med flens gjør at iglidur® høytytende glidelagre kan brukes når monteringshullene ikke har nøyaktige toleranser.

Kulebøssing

drylin® lagre av solid plast utmerker seg ved små klaringer og lav pris. Dimensjonene tilsvarer standarder for kulelagre.

Signalkabler

Mer sensitive bruksområder med høyere syklustakt, hastighet og akselerasjon, inkludert mer krevende miljøforhold, krever pålitelige systemer som er testet med kablene.

Styreklosser

Styreklosser

Det finnes ingen beskrivelse på Norsk for dette produktet. Les beskrivelsen på engelsk eller kontakt firmaet.