Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

Om August Vormann GmbH & Co. KG

Over 150 år for handel, industri og sluttbrukere

August VORMANN har rundt 190 ansatte ved sine tre tyske avdelinger, hvorav omtrent halvparten arbeider ved anleggene i Ennepetal (administrasjon, lager og logistikk) og Elsterwerda (produksjon). Det familieeide selskapet, som nå er i 5. generasjon, ble grunnlagt i 1863 av Ludwig VORMANN og kan dermed se tilbake på en over 150 år lang tradisjon. I årenes løp har hengselprodusenten fra den gang selskapet ble grunnlagt utviklet seg til et internasjonalt aktivt selskap som i dag tilbyr et mangfoldig produktsortiment for hobbybrukere og profesjonelle produsenter.

Kvalitet fra tysk produksjon
VORMANN satser på kvalitetsstempelet "Made in Germany" i sin produksjon. Med godkjenningen fra bygningsmyndighetene og CE-merkingen for statisk relevante treforbindere og søylesko tilbyr VORMANN også handel og brukere mer transparens når det gjelder produktsikkerhet og kvalitet. Kvalitetsstyringen i henhold til DIN EN ISO 9001:2015, som ble innført for flere år siden, med regelmessige revisjoner og inspeksjoner, sikrer i tillegg at kundene våre får den kvaliteten de forventer.

Standardprodukter og individuelle stansede og bøyde deler
I tillegg til produksjon og distribusjon av standardsortimenter innen festemidler (blant annet. Hengsler, beslag, trekoblinger, konsoller, koblinger og holdere), konsoll- og hyllesystemer, kjettinger, tau og tilbehør, lastsikring og et rekkverkssystem, tilbyr vi også design og produksjon av tegningsbaserte individuelle stansede og bøyde deler etter kundens spesifikasjoner.

Beliggenhet i Sør-Afrika og internasjonale partnere
Vårt eget salgskontor i Sør-Afrika og et godt samarbeid med mangeårige partnere, blant annet i Østerrike, Sveits, Benelux-landene, Russland, Latvia og Romania, vitner om VORMANNs internasjonale orientering, noe som også gjenspeiles i vår tilstedeværelse på Internett på fem språk.

Rundstålkjeder

Egenskaper: vulstfritt sveiset, rent avgratet
Materiale: stål
Overflate: galvanisert

Kunststofftau

Egenskaper: flettet, 16 ganger
Materiale: polypropylen
Overflate: blå

Kjemiske fiberrep

Egenskaper: flettet
Materiale: Polyamid
Overflate: hvit

Naturfibertau

Egenskaper: tvunnet
Materiale: hamp

Hamp og sisal er rene naturfibre. Sammenlignet med syntetiske fibre er de antistatiske og har mindre rivestyrke. Hamp er den smidigere fiberen, sisa...

Rustfri stålvaier

Egenskaper: 42-tråds (6 x 7 + fiberkjerne)
Materiale: stål
Overflate: galvanisert

Ståltau

Egenskaper: 42-tråds (6 x 7 + fiberkjerne)
Materiale: stål
Overflate: galvanisert

Lastesikkerhetssystemer

Funksjoner: inkl. 4 borrelåsstropper
Materiale: polypropylen
Overflate: grønn

Kundetilpassede stansede og bøyde deler - fra tegning til ferdig produkt<...

Forming in progressive dies for more economy and highest quality
In progressive dies, cuttin...