Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

Om August Vormann GmbH & Co. KG

Over 150 år for handel, industri og sluttbrukere

August VORMANN har rundt 190 ansatte ved sine tre tyske avdelinger, hvorav omtrent halvparten arbeider ved anleggene i Ennepetal (administrasjon, lager og logistikk) og Elsterwerda (produksjon). Det familieeide selskapet, som nå er i 5. generasjon, ble grunnlagt i 1863 av Ludwig VORMANN og kan dermed se tilbake på en over 150 år lang tradisjon. I årenes løp har hengselprodusenten fra den gang selskapet ble grunnlagt utviklet seg til et internasjonalt aktivt selskap som i dag tilbyr et mangfoldig produktsortiment for hobbybrukere og profesjonelle produsenter.

Kvalitet fra tysk produksjon
VORMANN satser på kvalitetsstempelet "Made in Germany" i sin produksjon. Med godkjenningen fra bygningsmyndighetene og CE-merkingen for statisk relevante treforbindere og søylesko tilbyr VORMANN også handel og brukere mer transparens når det gjelder produktsikkerhet og kvalitet. Kvalitetsstyringen i henhold til DIN EN ISO 9001:2015, som ble innført for flere år siden, med regelmessige revisjoner og inspeksjoner, sikrer i tillegg at kundene våre får den kvaliteten de forventer.

Standardprodukter og individuelle stansede og bøyde deler
I tillegg til produksjon og distribusjon av standardsortimenter innen festemidler (blant annet. Hengsler, beslag, trekoblinger, konsoller, koblinger og holdere), konsoll- og hyllesystemer, kjettinger, tau og tilbehør, lastsikring og et rekkverkssystem, tilbyr vi også design og produksjon av tegningsbaserte individuelle stansede og bøyde deler etter kundens spesifikasjoner.

Beliggenhet i Sør-Afrika og internasjonale partnere
Vårt eget salgskontor i Sør-Afrika og et godt samarbeid med mangeårige partnere, blant annet i Østerrike, Sveits, Benelux-landene, Russland, Latvia og Romania, vitner om VORMANNs internasjonale orientering, noe som også gjenspeiles i vår tilstedeværelse på Internett på fem språk.

Strekkfisker

Funksjoner: Krok/øye
Materiale: stål
Overflate: galvanisert

System med gelender

Som et supplement til det kuleleddede håndløpersystemet vormatic KHS har VORMANN utviklet det elegante kuleleddede rekkverksystemet vormatic KGS. Spesialkomponenter muliggjør fleksibel, trinnløs tilpa...

Rekkverkssystem

Takket være den gjennomtenkte konstruksjonen kan vormatic KHS kuleleddede håndløper monteres selv i de mest kompliserte trappeløp. I tillegg til mange andre fordeler i forhold til konvensjonelle syste...

Sceniske monteringssett

Utstyrt med 6 øyebolter,

for horisontale påfyllingsstenger

Materiale: rustfritt stål (V2A)

Kromateringer

På forespørsel eller avhengig av behov kan vi også utføre alle andre tekniske overflater på stansede og bøyde deler gjennom en av våre mangeårige og pålitelige samarbeidspartnere:

  • Ga...

Pulverpålegging

Uansett bruksområde produserer vi komponenten din i stål, rustfritt stål, aluminium eller messing etter dine ideer.

På forespørsel kan vi også utføre overflatebehandlingen for deg, f.eks. p...

Komponentmontering

En av Vormanns spesialiteter er å sette sammen enkeltdeler til komplette komponenter. De enkelte delene kan enten leveres av deg eller produseres av oss i vår egen verktøyproduksjon. Vi kan utføre enk...

Dekselkapper

Egenskaper: uten kule
Materiale: stål
Overflate: varmgalvanisert
Varianter: Rustfritt stål

Forankringsnitter

Egenskaper: løs, CE-merket
Materiale: stål
Overflate: galvanisert

Ringskruer

Materiale: stål
Overflate: galvanisert

Kundetilpassede stansede og bøyde deler - fra tegning til ferdig produkt<...

Forming in progressive dies for more economy and highest quality
In progressive dies, cuttin...