Katalog

Lehnert GmbH

Om Lehnert GmbH

Det er det som gjør oss unike.
Hva er spesielt med oss: Som spesialist på skilleveggsystemer tilbyr vi kundene våre en komplett pakke fra rådgivning og planlegging til produksjon og monteringsservice, helt presist og med stor fleksibilitet. Hos oss får du hele pakken uten bekymringer, alt fra én og samme leverandør.

Modulære løsninger som vokser med deg
Med variable systemvegger og -elementer skaper vi kontorverdener, industrielle verdener og akustiske verdener der bedrifter og organisasjoner kan utvikle seg. Og siden ingenting er så konstant som forandring, lever og vokser skilleveggsystemene våre med oss. Selv en senere ombygging kan gjennomføres rent og problemfritt.

Vår filosofi: å gjøre ting mulig.
Fleksibilitet og individualitet er våre høyeste prioriteter. #lehnert, det er mer enn 80 mennesker som gjør ting mulig, som tar enhver utfordring og alltid overgår seg selv. Tro mot vårt motto "Ingenting er umulig" jobber vi kreativt, modig og med stor kompetanse for å løse våre kunders romlige problemer. Vi satser på tillitsfullt samarbeid og menneskelig interaksjon som grunnlag for felles prosjektsuksess.

Slik at kundene våre blir 100 % fornøyde.


Vi produserer på en ressursbesparende måte.
Som medlem av DGNB (German Sustainable Building Council) reduserer vi vårt økologiske fotavtrykk til et minimum: Vi arbeider med grønn strøm, som vi genererer 100 % fra vårt eget solcelleanlegg. Den nye produksjonshallen vår ble bygget i henhold til KfW 40-effektivitetsstandarden. I tillegg genererer vi energi fra produksjonsrester som sponplater og treoverskudd.

Skilleveggsystemene er dessuten reversible, flyttbare og ombyggbare uten tap av materiale - og kan brukes i mange tiår. I tillegg kan alle materialene som brukes (glass, aluminium, stål, plast og tre) resirkuleres og dermed opprettholde flere livssykluser i materialsyklusen.

Vårt engasjement.
Medmenneskelighet har høyeste prioritet for oss. Vi fremmer inkludering og mangfold i selskapet vårt, er opptatt av likestilling og skaper et arbeidsmiljø der alle ansatte verdsettes og trives. Dette kommer også til uttrykk i utmerkelsen som fremtidens arbeidsgiver fra DIND (German Innovation Institute for Sustainability and Digitalisation), som tildelte oss seglet "innovativ, moderne og digital". I tillegg deltar vi i sponsorprosjekter for idrettsinstitusjoner i regionen vår og støtter blant annet håndballbundesligalaget HSG Wetzlar.

Lydinnkapslinger

Med Lehnert wall industry kan vi skille ulike industrilokaler fra hverandre - både visuelt, akustisk og organisatorisk. Og likevel forblir du en enhet med porter eller glasselementer.

Hallkontor med dørløsning

Alle typer kommersielt tilgjengelige portløsninger kan installeres i Lehnert-hytta.

Hurtigporter, leddporter, rulleporter, skyveporter - og selvfølgelig dører av alle slag.

Folieport

Den raske portløsningen

En folieport som kan åpnes og lukkes på kort tid, med raske bevegelser. Fjernstyrt og med innsyn gjennom folien slik at også møtende trafikk kan see...

Veggkonsepter i flere etasjer

Konvertering av ledig plass til brukt plass?

Med gjennomgående veggkonsepter skaper vi et lite romlig mirakel.

Industriskillevegger (Lehnert wall Industry)

Dimensjoner
Vegglengde ubegrenset
Vegghøyde opp til ca. 10.000 mm (spesialhøyder på forespørsel)
Vegghøyde frittstående opp til 3.500 mm (spesialhøyder på forespørsel)<...

Renromsystemer

Enten det gjelder bilindustrien, forskning ellerarmazie - løsninger for ethvert behov

Vår mangeårige erfaring innen produksjon og bearbeiding av vegg- og t...

Renromssluser

Mange deler i elektronikkindustrien må produseres i renrom. En intelligent elektronisk dørløsning med luftslusefunksjon sørger for konstante romforhold i Lehnert-kabinen.

Lyddemper (KONOA SoundScreen)

GLASS ACOUSTICS

KONOA SoundScreen skaper stille soner i rom. Lydforplantningen reduseres effektivt uten at rominntrykket forringes. Kravene i den nye VDI 4569 2019-10 op...

Veggabsorber (SteelCube)

wALL ABSORBER

Hvis lydnivået og etterklangstiden i et rom skal reduseres effektivt, er SteelCube veggabsorbent det rette produktet. Ofte er det ikke nok plass til akust...

Takbaldakin (CEILINGCUBE)

Fra kontorer til kantiner og resepsjonsområder til store selskapslokaler: Takhimlingen CeilingCube forbedrer akustikken i alle rom merkbart. Den høye lydabsorpsjonen krever kun en lav beleggingsgra...

Minikontor (Wallbox)

EN OASE AV ROLIGHET

KONOA WallBox tilbyr en oase av ro i åpne miljøer.

For midlertidig bruk til telefonsamtaler, teammøter og annet, er WallBox et velutstyrt og...

Mobile beskyttelsesvegger

På mange områder i arbeidshverdagen er personlig tilstedeværelse og direkte
kundekontakt avgjørende, for eksempel i offentlig forvaltning, kundesentre, byggeplasskontorer, salgs- og rådgivning...

Lutz Köppen, administrerende direktør i Lehnert GmbH, ler godt i disse dager: Bedriften hans...

Elegante skilleveggselementer i stål og glass
Skilleveg...