Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Verden utvikler seg. Yxlon er også.

Yxlon blir Comet Yxlon. På årets Control-messe annonserte produsenten av røntgen- og CT-inspeksjonssystemer at de vil endre navn til Comet Yxlon, med virkning fra 8. september 2022. Det nye merket understreker Yxlons langvarige tilknytning til Comet, en ledende global nyskaper teknologiselskap med fokus på plasma- og røntgenteknologi.

Den friske, moderne designen til det nye Comet Yxlon-merket reflekterer selskapets innovasjon og entusiasme for å løse kundenes utfordringer.

"Comet Yxlon-merket representerer flere tiår med røntgenekspertise og en lidenskap for å gjøre nye ting mulig - i tråd med mottoet "Led by experience. Drevet av nysgjerrighet." sa Kevin Crofton, administrerende direktør i Comet Group og president a.i. i Yxlon. "Rebranding styrker vår tilstedeværelse og bekrefter vår betydning med Comet Group."

Yxlons gründerrøtter går tilbake til oppdagelsen av røntgenstråler av W.C. Röntgen i 1895 og produksjonen av det første røntgenrøret av C.H.F. Müller i 1896. Med base i Hamburg, har YXLON International GmbH vært en del av det sveitsiske børsnoterte morselskapet Comet Holding AG, som forener en ledende global gruppe av innovative teknologibedrifter under sin paraply, siden 2007.