Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Battery Insights drevet av Dragonfly

fremveksten av e-mobilitet har drevet batterimarkedet inn i en enorm vekst de siste årene, og det er ingen ende i sikte. I samme grad øker etterspørselen etter inspeksjonsteknologier for å sikre ytelsen og sikkerheten til batteriene og i tillegg tvinge dagens høye nivåer av skrap i kne og maksimere produsentenes produktivitet. Røntgenteknologi er best egnet for dette formålet, spesielt computertomografi, som kan brukes til å analysere battericeller, moduler og til og med hele pakker i detalj.

For å sikre at de komplekse battericellene er de kraftverkene som forventes å være, må det ikke oppstå feil under produksjonen. Det er mange feilkilder: brudd, luftinneslutninger, fremmedlegemer, deformasjoner, defekte sveisesømmer eller utilstrekkelig justering av de indre lagene. Det blir farlig når overhengene er utilstrekkelige og kontakt mellom katoden og anoden fører til kortslutning og følgelig en dødelig brann. Sikkerhetsspørsmålet er avgjørende i batteritesting. Derfor er kontroll og måling av overheng høyeste prioritet.

Objektive, pålitelige og repeterbare testresultater kan bare oppnås med evaluering ved hjelp av programvare. Programvaren kjenner ingen tretthet eller følsomhet. Grunnlaget for Battery Insights er 3D-bildeanalyseprogramvaren Dragonfly, som muliggjør bruk av dyplæringsmodeller. Dragonfly tilbyr eksepsjonelt høy følsomhet for å oppdage mulige feil. Og den automatiske evalueringen kan også tilpasses de spesifikke kravene til den enkelte produsent. Battery Insights tar seg av helautomatisk kontroll av overheng og kan også behandle hele batcher ved hjelp av passende flerdelsholdere. Rapporten, som også genereres automatisk, gir informasjon om tilstanden til hver enkelt celle og kan brukes til å identifisere trender og optimalisere produksjonsprosessen for betydelig skrapreduksjon.

På Control vil den nye Battery Insights-programvarepakken bli presentert live med Comet Yxlon CT-systemet FF35 CT, og Anton du Plessis, Dragonfly-programvarespesialist, vil demonstrere og forklare den markedsledende segmenterings- og dybdelæringsfunksjonaliteten som ligger til grunn for Battery Insights på en egen arbeidsstasjon på Comet Yxlon-standen.

Control, Stuttgart, Hall 3 / Stand 3202

Flere nyheter

En sedimentplate fra Holstein skulle analyseres for fossilinnhold ved hjelp av datatomografi. CT-...

fra 24.01. til 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

productronica / SEMICON Europa
På årets Productronica kommer vi med en nyhet og presenterer vårt nye 3D-røntgensystem, som vi har utviklet spesielt for det krevende halvledermarkedet, tirsdag 14. november kl. 15.00 på stand B2.454.

Yxlon blir Comet Yxlon. På årets Control-messe annonserte produsenten av røntg...