Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Nye funksjoner i ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Høydepunkter i de nye funksjonene
Høy effektivitet kombinert med fleksibilitet og pålitelighet - dette er fokus for utviklingen av ZEISS CALYPSO. over 80 nye funksjoner og videreutviklinger: I årets versjon har programvaren fått mange ytelsesforbedringer og optimalisert brukerveiledningen.

Ny matematikk for form- og posisjonstoleranser
For ytterligere å optimalisere evalueringen av form- og posisjonstoleranser for brukere av ZEISS CALYPSO, tilbyr programvaren i år forbedrede algoritmer for evaluering i henhold til ulike standarder, som ISO-GPS og ASME. Dette gjør at du kan jobbe enda mer effektivt med form- og posisjonstoleranser og dra nytte av kvalitetskontroll ved hjelp av denne metoden.

Optimalisert arbeidsflyt for optiske koordinatmålemaskiner
ZEISS CALYPSO tilbyr i år også nye funksjoner for evaluering av optiske koordinatmålemaskiner som ZEISS O-DETECT. Brukeren kan for eksempel bruke oversiktskameraet til å navigere eller automatisk søke etter geometriske elementer i bildet.

Enda mer brukervennlig: ny verktøykasse
Den nye verktøykassen reduserer antall arbeidstrinn. Inspeksjonsfunksjoner som brukes ofte, kan lagres som favoritter i en egen verktøykasse.

Forbedret automatisert defektanalyse
Årets versjon tilbyr en enda bedre automatisert defektanalyse: Alle defekter vises automatisk i den interaktive rapporten. Forbedrede automatiserte plott viser alle detaljer, dynamisk zooming i den interaktive rapporten gir nye muligheter med små mekaniske emner, men også med mange elektroniske komponenter.


Flere nye funksjoner i ZEISS CALYPSO 2023

Forbedret brukervennlighet: Trafikklyset på verktøylinjen i ZEISS CALYPSO er nå enda bedre tilpasset dine behov. Raskere oppkalling av hjelp eller ZEISS Portal.
Forbedringer CAD-visning: Forenklet betjening, transparent visning mulig

CALYPSO-kurve: Automatisk forhåndsinnstilling av en strategi, morfologisk filter for kurver, ny kurvetilpasning "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Søk og erstatt nå med ikon, tilgang til enkeltavvik i linje-, kurve- og overflateform via PCM, ny PCM-kommando "convert()"

CALYPSO freeform & point set: forbedret ytelse for fargedisplay, tilpasning med låsing av alle frihetsgrader

CALYPSO roughness: forbedret evaluering av ruhet i rapporten

... og mye mer.

Flere nyheter

Høyeste nøyaktighet for komplekse miljøer

For å ivareta sikkerheten t...

Elektrifisert kvalitetssikring
Fra pulver til additivt produserte komponenter



Fra pulver til additivt produserte komponenter Additiv produksjon har et stort potens...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ett

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Nye funksjoner