Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Bærekraftig lederskap: Første elektroniske pipette med ACT-merke

Enkanalspipettene Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus er sertifisert med ACT®-merket av My Green Lab®. Dette gjør Xplorer til den første elektroniske pipetten på markedet som har fått ACT-merket. Eppendorf bekrefter dermed sitt engasjement for å fremme miljøbevisste innkjøpsbeslutninger i laboratorier over hele verden.

ACT-merket, som står for Accountability, Consistency, Transparency, gir laboratorier en klar indikasjon på produsentenes bærekraftige praksis. Sertifiseringen er basert på vurderinger av produksjonsprosesser, energi- og vannforbruk, emballasje og avfallshåndtering.


Xplorer-pipettene produseres i et Eppendorf-produksjonsanlegg som går på 100 % grønn elektrisitet og har et robust miljøstyringssystem som er ISO 14001-sertifisert.


Pipettene er laget av slitesterkt hus- og stempelmateriale av høy kvalitet. Det oppladbare batteriet med lavt energiforbruk sikrer lang levetid og redusert miljøpåvirkning i mange år fremover


Emballasjen til Xplorer er laget av nesten 90 % resirkulert og resirkulerbart materiale, noe som selvsagt fortsatt beskytter den elektroniske pipetten under transport, men minimerer miljøpåvirkningen.

Flere nyheter

Med Mastercycler® X40 blir de daglige laboratorierutinene dine ikke bare pålitelige og effekt...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to ledende selskaper innen biovitenskap, har gleden av å kunngjøre at de har inngått en strategisk samarbeidsavtale om felles markedsføring.
kampanjer 01. september 2023 - 31. desember 2023
Vi i Eppendorf erkjenner at forbruksmateriell av plast spiller en nøkkelrolle i laboratoriet. Samtidig er vi klar over at det å balansere kravene til moderne vitenskap med hensynet til miljøet er en viktig utfordring for driften av et biovitenskapelig laboratorium. Derfor følger vi prinsippet "Reduce, Reuse, Recycle" når og hvor det er mulig, og satser i økende grad på bruk av biobaserte råvarer.

I år deler det Hamburg-baserte biovitenskapsselskapet Eppendorf SE ut sin prestisjetunge forsknin...

Luiz Henrique Rosa jobber som forsker ved Universidade Federal de Minas Gerais i byen Belo Horizonte, Brasil.