Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

09.08.2023 00:08

Styringsteknologi for løftesøyler og elektriske sylindere

Nytt: Trådløs synkronstyring MultiControl II duo accu for mer fleksibilitet og komfort ved mobile justeringsoppgaver

RK Rose+Krieger utvider sitt vellykkede produktsortiment av MultiControl II-kontroller med en kompakt trådløs versjon. Den spesielle egenskapen: Den nye MultiControl II duo accu har en spesialdesignet batteriadapter som tar imot standardiserte batterier fra kjente produsenter. Brukerne kan dermed bruke sine eksisterende batterisystemer til å lade styringen på en optimal måte. Det synkrone styresystemet vil for første gang bli presentert for et bredt fagpublikum på Motek-messen.



MultiControl II duo accu er ideell for implementering av mobile systemer innen intralogistikk og monteringsarbeidsplasser. Høydejusterbare og/eller vippbare verkstedsvogner, løfteinnretninger og arbeidsbord kan enkelt flyttes fra en produksjonsstasjon til en annen, der de kan tilpasses ergonomisk til arbeiderens størrelse og bringes i optimal arbeidsstilling. Begrensning av rekkevidden med kabler og tilhørende snublefare hører fortiden til.



Komplett funksjonsutvalg

Den batteridrevne versjonen av synkronstyringen har samme funksjonsutvalg som de kabeltilkoblede modellene. I likhet med de kabeltilkoblede modellene kan MultiControl II duo accu kombineres til større systemer med opptil åtte styringer eller 16 stasjoner, noe som gjør det mulig å realisere komplekse mobile systemer eller spesielt høye krav. I større systemer overvåker hovedkontrollen kontinuerlig batteriladestatusen til de enkelte kontrollene. Utladede batterier kan dermed identifiseres direkte og uten lang tids leting.

I likhet med den kablede versjonen av MultiControl II duo er den nye styringen også tilgjengelig i en Basic- og en Premium-versjon med ekstra programvarefunksjoner.



MultiControl II duo accu betjenes intuitivt via en håndkontroll med grafisk design. Standby-forbruket til det energieffektive totalsystemet bestående av betjeningsenhet og håndsett er under én watt. For tilkobling til overordnede styringsnivåer har det trådløse styresystemet serielt grensesnitt RS-485 og den standardiserte Modbus RTU-protokollen. Standard overvåking av driftssyklus, overstrøm og temperatur beskytter mot overbelastning.



Omfattende tilbehør

I tillegg til service- og konfigurasjonsprogramvaren RKX med en rekke interaksjonsmuligheter og funksjoner, omfatter tilbehøret til den trådløse styringen også et I/O-grensesnitt for styring av MultiControl II duo accu via digitale inn- og utganger på en PLS. I tillegg finnes det ulike kabler for nettverkstilkobling av akkumulator og styreenhet samt flere styreenheter, håndbrytere med to eller seks funksjonstaster og en håndbryterskuff samt en fotbryter med to funksjonstaster og tilhørende adapterkabel.



Motek-messen

RK Rose+Krieger vil også være til stede med en stor stand på Motek-messen i 2023. På 200 m2 i hall 3 - stand 3203, vil fullsortimentsleverandøren vise sitt omfattende utvalg av lineærteknologi, profilmonteringsteknologi, tilkoblings- og modulteknologi. I år er den nye MultiControl II duo accu og det nye monteringssystemet i rustfritt stål (EMS) høydepunktene på standen.

Flere nyheter

Omfattende produktportefølje for den interne vareflyten
Nye skyveføringer med tilpasset posisjonering
Lineære akser for manuell justering
Smart sammenføyningsteknologi som et alternativ til sveisede skjøter

01.06.2023 01:05

Endring i ledelsen
Björn Riechers overtar ledelsen av RK Rose+Krieger GmbH etter Dr. Gregor Langer