Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Automatisering av Takara Bios kjemikalier på Eppendorfs automatiserte pipetteringssystemer for betydelig høyere effektivitet

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to ledende selskaper innen biovitenskap, har gleden av å kunngjøre at de har inngått en strategisk samarbeidsavtale om felles markedsføring.

Målet med samarbeidet er å utvikle innovative løsninger for automatisering av Takara Bios kjemiske prosesser på Eppendorfs epMotion®-automatiseringsplattformer.



"Integreringen av Takara Bios innovative kjemiløsninger med Eppendorfs toppmoderne automatiseringssystemer vil øke effektiviteten og påliteligheten i ulike laboratorieprosesser betraktelig, noe som i siste instans vil fremskynde vitenskapelige oppdagelser og forbedre de generelle forskningsresultatene", sier Yuiko Matsumoto, produktsjef i Takara Bio USA, Inc. Josef Lott.



Josef Lott, produktsjef i Eppendorf, legger til: "Ved å automatisere Takara Bios kjemi på Eppendorfs plattformer får forskerne forenklede arbeidsflyter, redusert tidsbruk og økt reproduserbarhet, noe som resulterer i økt eksperimentell nøyaktighet og produktivitet."



Som en del av dette samarbeidet er begge selskapene glade for å kunngjøre at et applikasjonsnotat som beskriver Takara Bios In-Fusion® Snap Assembly-kloningsteknologi på Eppendorf epMotion 5075 nå er tilgjengelig på Eppendorfs og Takara Bios nettsider. En annen protokoll som bruker Takara Bios SMARTer® stranded total RNA-seq-kit på Eppendorf epMotion 5075 er allerede under utvikling.



Disse protokollene fungerer som et utgangspunkt for implementering av automatiserte arbeidsflyter og gjør det mulig for forskere å utnytte den kombinerte ekspertisen til Takara Bio og Eppendorf i den daglige laboratoriedriften.



Partnerskapet representerer en forpliktelse til å fremme innovasjon innen biovitenskapelig forskning ved å tilby omfattende løsninger som dekker forskernes behov. Ved å utnytte de to selskapenes unike styrker og teknologier skal samarbeidet gi forskere avanserte verktøy for et bredt spekter av bruksområder, inkludert genomikk, proteomikk og cellebiologi.



Både Takara Bio og Eppendorf er begeistret for samarbeidets potensial til å automatisere viktige bruksområder i laboratorier over hele verden. Ved å kombinere sine styrker er de to selskapene godt posisjonert til å tilby forskere løsninger som er enkle å implementere, og som vil fremme vitenskapelige fremskritt og muliggjøre banebrytende oppdagelser.



Om Takara Bio
Takara Bio er opptatt av å forebygge sykdom og forbedre livskvaliteten for alle ved hjelp av bioteknologi.

Takara Bio Inc. er verdensledende innen bioteknologisk forskning og utvikling og tilbyr et bredt spekter av løsninger for biovitenskapelig forskning, fra GMP-enzymer og reagenser til celle- og genterapi. Takara Bio Inc. har utviklet RetroNectin-reagenser, en global standard for genterapiprotokoller.

Takara Bio USA, Inc. er et heleid datterselskap av Takara Bio Inc, som produserer og distribuerer kits, reagenser og instrumenter for biovitenskap, inkludert NGS, PCR, genoverføring, genomredigering, stamcelleforskning, nukleinsyre- og proteinrensing og automatisert prøvepreparering.

Les mer på www.takarabio.com


Om Eppendorf
Eppendorf er et ledende biovitenskapsselskap som utvikler og markedsfører utstyr, forbruksvarer og tjenester for væske-, prøve- og cellehåndtering til bruk i laboratorier over hele verden. Produktporteføljen er delt inn i fire kjerneområder: Liquid Handling, Consumables, Separation & Instrumentation og Bioprocess and Workflow Solutions. Den omfatter blant annet pipetter, pipettespisser, sentrifuger, miksere og kjøleskap med svært lave temperaturer. I tillegg tilbyr Eppendorf et bredt utvalg av forbruksvarer av høy kvalitet.

Eppendorfs produkter brukes i akademiske og industrielle forskningslaboratorier, for eksempel i selskaper innen farmasøytisk, bioteknologisk, kjemisk og næringsmiddelindustri. De brukes også i laboratorier som utfører kliniske analyser eller miljøanalyser, i rettsmedisinske laboratorier og i industrilaboratorier der det utføres prosessanalyser, produksjon og kvalitetssikring.

Eppendorf har eksistert siden 1945, har hovedkontor i Hamburg i Tyskland og har rundt 5000 ansatte over hele verden. Selskapet har datterselskaper i 33 land og er representert med distributører på alle kontinenter og i alle viktige markeder.

Mer informasjon finner du på www.eppendorf.de

Flere nyheter

Med Mastercycler® X40 blir de daglige laboratorierutinene dine ikke bare pålitelige og effekt...

kampanjer 01. september 2023 - 31. desember 2023
Vi i Eppendorf erkjenner at forbruksmateriell av plast spiller en nøkkelrolle i laboratoriet. Samtidig er vi klar over at det å balansere kravene til moderne vitenskap med hensynet til miljøet er en viktig utfordring for driften av et biovitenskapelig laboratorium. Derfor følger vi prinsippet "Reduce, Reuse, Recycle" når og hvor det er mulig, og satser i økende grad på bruk av biobaserte råvarer.

I år deler det Hamburg-baserte biovitenskapsselskapet Eppendorf SE ut sin prestisjetunge forsknin...

Enkanalspipettene Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus er sertifisert med ACT®-merket av My...

Luiz Henrique Rosa jobber som forsker ved Universidade Federal de Minas Gerais i byen Belo Horizonte, Brasil.