Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Hev standarden din med Mastercycler® X40

Med Mastercycler® X40 blir de daglige laboratorierutinene dine ikke bare pålitelige og effektive, men også mer avanserte: Vårt nye produkt er dokumentert pålitelig, og den høykvalitets termosykleren er nå tilgjengelig for alle laboratorier. Oppdag Mastercycler X40 og alle fordelene som vil heve arbeidet ditt til en ny standard.
Reproduserbar nukleinsyreamplifisering og pålitelig temperaturhomogenitet er et must for vår Mastercycler X40 PCR-sykler. Kombinert med det intuitive brukergrensesnittet med berøringsskjerm og ergonomisk enhåndsbetjening hever den nye Mastercycler X40 standarden for PCR. Du kan bruke 0,1 mL, 0,2 mL rør eller rørstrimler og alle typer 96-brønners PCR-plater, og SafeLid beskytter prøvene dine mot fordampning. Gradienten med 12 kolonner gjør det enklere å optimalisere de ulike temperaturtrinnene i PCR-protokollen. Når du overfører protokoller fra langsommere cyclermodeller til Mastercycler X40, kan du dra nytte av den praktiske programoverføringsfunksjonen som automatisk tilpasser rampehastighetene til din velprøvde PCR-protokoll med nøyaktig samme kjøretid.

For den digitale fremtiden i laboratoriet kan Mastercycler X40 kobles direkte til vår VisioNize® Lab Suite for overvåking, revisjonsspor og dokumentasjon.

For å oppfylle bærekraftsmålene leveres Mastercycler X40 i en ren pappeske med minimalt med støvbeskyttende plastposer og en kortfattet manual. Det lille fotavtrykket og den lave vekten reduserer CO2-fotavtrykket fra frakt, og det lave energiforbruket bidrar til å redusere det daglige CO2-utslippet. Den rene og moderne designen er sentrert rundt en intuitiv og komfortabel brukeropplevelse.

Flere nyheter

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to ledende selskaper innen biovitenskap, har gleden av å kunngjøre at de har inngått en strategisk samarbeidsavtale om felles markedsføring.
kampanjer 01. september 2023 - 31. desember 2023
Vi i Eppendorf erkjenner at forbruksmateriell av plast spiller en nøkkelrolle i laboratoriet. Samtidig er vi klar over at det å balansere kravene til moderne vitenskap med hensynet til miljøet er en viktig utfordring for driften av et biovitenskapelig laboratorium. Derfor følger vi prinsippet "Reduce, Reuse, Recycle" når og hvor det er mulig, og satser i økende grad på bruk av biobaserte råvarer.

I år deler det Hamburg-baserte biovitenskapsselskapet Eppendorf SE ut sin prestisjetunge forsknin...

Enkanalspipettene Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus er sertifisert med ACT®-merket av My...

Luiz Henrique Rosa jobber som forsker ved Universidade Federal de Minas Gerais i byen Belo Horizonte, Brasil.