Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer gir en omfattende donasjon i form av naturalier til gjenoppbygging av energiinfrastrukturen i Ukraina

Winterbach, Tyskland - 15. juni 2023 - Pfisterer.

Pfisterer, en ledende leverandør av energiinfrastrukturløsninger, har gitt en betydelig produktdonasjon til Ukraina. Initiativet er en del av Pfisterers forpliktelse til å gi rask hjelp til gjenoppbygging, reparasjon og styrking av strømnettet i Ukraina. Donasjonen ble gjort mulig i samarbeid med Service Desk Ukraine, et initiativ fra Committee on Eastern European Economic Relations, samt Blau-Gelbes Kreuz e.V. og Energy Community Secretariat.

På grunn av de omfattende skadene på energiinfrastrukturen i store deler av Ukraina er mange mennesker for tiden uten strøm. Pfisterer ønsker med denne produktdonasjonen å bidra til gjenoppbyggingen og reparasjonen av strømnettet. Produktene som leveres, omfatter en rekke velprøvde løsninger for kontakting, tilkobling og forgrening av elektriske ledere, som brukes i de følsomme grensesnittene i strømnettet og er avgjørende for pålitelig overføring og distribusjon av elektrisk energi.

Rask hjelp der det trengs
"Vi vet alle hvor viktig elektrisitet er i hverdagen vår. Umiddelbart etter at Ukrainas strømnett ble angrepet, visste vi at vi måtte hjelpe", sier Dr. Konstantin Kurfiss, styremedlem i Pfisterer. "Vi er eksperter på tilkoblingsteknologi for elektriske ledere, og produktene våre kjennetegnes av rask montering, brukervennlighet og pålitelighet. Dette er akkurat det som trengs i Ukraina for øyeblikket. Vi er veldig glade for at vi med vår donasjon kan bidra til å holde strømforsyningen i gang lokalt."

Nødhjelpsforsyningene er nå på vei til Ukraina. Samarbeidet med Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. og Energifellesskapets sekretariat var avgjørende for gjennomføringen av denne donasjonen. "Fra idé til gjennomføring var det mye arbeid som måtte gjøres, til tross for en så åpenbar match", sier Santiago Casado, Director Corporate Projects. "Vi vil gjerne rette en stor takk til alle partnerne og prosjektteamet som bidro til å gjøre denne kampanjen til en suksess." Alina Frolova, tidligere viseforsvarsminister i Ukraina, er fornøyd: "Det er vanskelig å forestille seg en hverdag uten strøm. Vi er veldig glade for Pfisterers donasjon, som vil hjelpe mange lokale innbyggere. Selskapets engasjement og lidenskap for å støtte er fantastisk!"

Raskt anvendelige løsninger for reparasjon, idriftsetting og vedlikehold
Pfisterer er spesialist på løsninger for kontakting, isolering og tilkobling av elektriske ledere på høyspenningsnivå. Et av fokusområdene er pluggbare forbindelser, som muliggjør ekstremt rask og fleksibel tilkobling og sammenføyning av utstyr som kabler, transformatorer og koblingsanlegg. Energileverandører over hele verden bruker disse teknologiene til å reparere eventuelle skader på kabelsystemer raskt og enkelt.

Flere nyheter


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det pluggbare tilkoblingssystemet CONNEX fra PFIS...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshoreplattformen DolWin kappa ble inst...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmisjonsnettoperatøren TenneT har gi...

Karl-Heinz Pfisterer blir æresformann i SEs representantskap.