Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

14.07.2023 01:07

Monteringssystem i rustfritt stål for rackstrukturer

Smart sammenføyningsteknologi som et alternativ til sveisede skjøter

Med sitt nye monteringssystem i rustfritt stål (EMS) utvider RK Rose+Krieger sitt utvalg av produkter i rustfritt stål med innovative forbindelseselementer for montering av industrielle rammekonstruksjoner laget av firkantede eller runde rør i den vanlige størrelsen 40. En spesiell klemmeteknikk muliggjør enkel, rask og sikker montering eller demontering i løpet av noen få trinn.



Den nye EMS fra RK Rose+Krieger er et rent og rimelig alternativ til sveisede rørkonstruksjoner. Kunden får ferdig bearbeidede forbindelseselementer med innovativ klemmeteknologi, som han kan kombinere med rustfrie stålrør som kappes til ønsket lengde for å lage ønskede rammer eller rekkverk.



Fem ulike EMS-elementer er for tiden tilgjengelige i både rundrørs- og firkantrørsutførelser: hjørner, T-stykker, tverrforbindelser, 3-bjelkeforbindelser og fotelementer med justerbar fotforbindelse. I tillegg til det gjengede hullet for den justerbare foten har EMS-fotelementene et ekstra hull for drenering av rengjøringsvæske.



Alle EMS-elementene leveres med støpte spennkoblinger i rustfritt stål som skyves inn i tilkoblingsrørene og strammes fast ved å skru til en skrue. Dette skaper en sikker forbindelse som likevel kan løsnes når som helst. Den spesielle klemmeteknikken, som kan kompensere for toleranser på opptil to millimeter, sørger for en sikker firepunktskontakt i både runde og firkantede rør og dermed en tett sentrert passform hele veien rundt.



Det nye montasjesystemet i rustfritt stål er en spesielt bærekraftig løsning fordi tilkoblingselementene og klemforbindelsene kan kombineres med alle runde og firkantede rør i rustfritt stål med 40x2-tverrsnitt. I tillegg kan de monterte stativene når som helst demonteres, transporteres på en plassbesparende måte og settes sammen igjen i ny form.



Typiske bruksområder for EMS-forbindelseselementene er stativkonstruksjoner i næringsmiddelrelaterte områder, i renrom og i alle andre industrielle miljøer der konstruksjoner i rustfritt stål er fordelaktig eller ønskelig.

En utvidelse av EMS med flere forbindelseselementer er under vurdering.

Flere nyheter

Omfattende produktportefølje for den interne vareflyten
Nye skyveføringer med tilpasset posisjonering
Lineære akser for manuell justering
Nytt: Trådløs synkronstyring MultiControl II duo accu for mer fleksibilitet og komfort ved mobile justeringsoppgaver

01.06.2023 01:05

Endring i ledelsen
Björn Riechers overtar ledelsen av RK Rose+Krieger GmbH etter Dr. Gregor Langer