Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

Detekterbare kontrollpaneler fra KIPP:

Problemløser for næringsmiddelindustrien

HEINRICH KIPP WERK har lagt til nye detekterbare kontrollpaneler i sitt sortiment. Både visuelle og metalldetekterbare produkter er tilgjengelige. De er designet for næringsmiddelindustrien og bidrar til å forhindre større feil i tilfelle potensiell forurensning i produksjonsprosessen.

Visuelt detekterbare kontrollpaneler er farget ultramarinblå (lik RAL5002). Bakgrunnen er at fargen blå er ganske utypisk i næringsmiddelindustrien, slik at disse produktene lett kan identifiseres når de kommer i kontakt med næringsmidler. I tillegg oppfyller betjeningsdelene økte hygienekrav - for eksempel kan krysshåndtaket rengjøres veldig enkelt takket være den lukkede håndtakskonturen med glatt overflate.

De metalldetekterbare betjeningsdelene går et skritt videre. Deres komponenter kan detekteres ved hjelp av induksjonsteknologi. Dette er nyttig hvis et kontrollpanel - helt eller i fragmenter - ved et uhell kommer inn i produksjonsprosessen. I dette tilfellet kan spesielle deteksjonssystemer pålitelig velge fremmedlegemer, selv om de er usynlige for det blotte øye. Fragmenter på opptil 0,027 cm³ (størrelse ca. 3x3x3 mm) kan oppdages og kastes ut, slik at ingen store produksjonsmengder må kastes.

Alle detekterbare driftsdeler fra KIPP er laget av EU10/2011- og FDA-kompatibel, glassfiberforsterket termoplast, innsatsene er laget av rustfritt stål 1.4404. Maksimal driftstemperatur er 120 °C. Tilgjengelig er bue-, vinge-, stjerne- og krysshåndtak samt riflede knotter og klemmespaker.

Flere nyheter

Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format
Når hygienen står i sentrum