Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP presenterer nye trykknapper med innfelt håndtak

Sikkerhet møter design

Hva er flatt, svart og ergonomisk? En snaplås som kan integreres på en harmonisk måte i (nesten) alle dører, klaffer og panser, og som er enkel å betjene. HEINRICH KIPP WERK har nylig utvidet snaplåsporteføljen med to nye serier for innfelt montering som tilbyr nettopp disse egenskapene. En låsbar versjon er tilgjengelig for ekstra sikkerhet.

"Takket være sin enkle funksjonalitet egner våre nye trykknapper seg til alle bruksområder der dører, klaffer eller panser må lukkes raskt og sikkert", forklarer Stefan Frick, produktsjef hos KIPP. "Brukeren trenger bare å trykke på den aktuelle enheten for å lukke den - snap-funksjonen garanterer deretter sikker låsing." I tillegg er produktene av slitesterk ABS-plast enkle å montere og spesielt plassbesparende takket være den flate formen med innfelt grep. Hvis applikasjonen krever adgangskontroll, kan en låsbar versjon brukes.

Snaplåsene er et ideelt valg der konvensjonelle låsemekanismer kan åpne seg igjen utilsiktet på grunn av plutselige bevegelser, støt eller vibrasjoner - for eksempel på åpent hav eller ved brå akselerasjon og bremsing av en ambulanse. De praktiske låseelementene brukes blant annet i bilindustrien, medisinsk teknologi, maskinteknikk, bobil- og campingvognbransjen og møbelindustrien.

To nye produktfamilier
De to nye produktfamiliene kompletterer nå KIPPs omfattende portefølje av låseteknologi. Snaplåsene i K2010-serien finnes i seks ulike størrelser for dørbladtykkelser fra 1,2 til 2,2 mm. K2011-serien består av to størrelser for dørbladtykkelser på henholdsvis 0,9 til 1,2 mm og 1,3 til 1,6 mm. En låsbar versjon gir ekstra sikkerhet. "Det sier seg selv at alle låsene våre er produsert i vanlig KIPP-kvalitet", understreker Stefan Frick. "De er også umiddelbart tilgjengelige fra lager og i større kvanta. Vi er allerede i gang med å utvikle de neste innovative produktene som vil utvide porteføljen vår innen festeteknologi."

Flere nyheter

Samlet vurdering: Veldig bra!
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format
Når hygienen står i sentrum
Fast uten refleksjon