Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP presenterer videoopplæringer (ikke bare) for kaffepausen

Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format

Til en espresso med KIPP: Dette er et nytt tilbud fra spesialistene på klemmeteknologi, standard- og driftsdeler fra Sulz am Necker. Grunnleggende informasjon og innovasjoner presenteres kort og konsist i en hyggelig atmosfære, for eksempel over en varm drikke i frokostpausen. I løpet avett til to minutter går de underholdende #kippresso-videoene til kjernen av fagkunnskapen på en sympatisk og kreativ måte, slik at man husker innholdet lenge.

"It's innovation time at KIPP!" Slik begynner en aktuell forklaringsvideo om en sideklemme som nå blir en del av porteføljen av klemmeteknologi. Når trenger jeg den? Når arbeidsstykket er for stort for skruestikken - sjekk. Spesielle egenskaper? Den spesielt avfasede klemmeblokken forhindrer at arbeidsstykket sklir - sjekk. Hvordan fungerer den? Sideklemmen overfører kraften ikke bare i arbeidsstykkets retning, men også nedover på maskinbordet - sjekk. På under ett minutt er brukeren i gang.

Ideen til #kippresso kom fra KIPPs markedsavdeling. Julia Kurz og Andre Jerke har ansvaret. De får støtte av teknologipresentatør Patrick Staack. Staack er godt kjent med produktporteføljen, og som utdannet maskiningeniør er han i stand til å oversette de tekniske finessene til spennende tekst. Sammen sporer teamet opp interessante temaer og komprimerer innholdet til et tidsintervall som tilsvarer det å helle en kopp espresso fra en helautomatisk maskin.

Patrick Staack opptrer selv med jevne mellomrom på kaffekjøkkenet eller direkte ved arbeidsbenken og oppdaterer følgerne på den nyeste teknologien og innovasjonene fra HEINRICH KIPP WERK. Nyhetsvideoene vises på tirsdag ettermiddag og #kippresso-veiledningene på torsdag ettermiddag på https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Flere nyheter

Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Når hygienen står i sentrum
Fast uten refleksjon