Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

KIPP mini-svingklemmer gir høy klemkraft på liten plass

Oversiktlig bane ved bytte av arbeidsstykker

Lite spennelement med stor effekt: De nye minisvingklemmene fra HEINRICH KIPP WERK er alltid et godt valg når det gjelder rask og sikker til- og fraspenning av arbeidsstykker og praktisk håndtering på trange steder. Disse praktiske hjelperne er tilgjengelige i forskjellige størrelser og varianter.

Med spennkrefter fra 180 N til 3,5 kN er de også ideelle for fastspenning av større arbeidsstykker. Minisvingklemmene fra KIPP egner seg for et bredt spekter av bruksområder innen maskin-, verktøy- og fixturkonstruksjon. De har den store fordelen at spennarmen kan roteres ut av arbeidsområdet ved bytte av arbeidsstykker.

Det betyr at arbeidsstykket enkelt kan tas ut eller settes inn ovenfra. Svingklemmene kan monteres på et øyeblikk: Spennanordningen skrus ganske enkelt fast på arbeidsbenken eller fiksturen ved hjelp av sokkelen, og trykkspindelen justeres fleksibelt til den aktuelle høyden på arbeidsstykket. Avhengig av monteringssituasjonen kan det brukes varianter med venstre- eller høyresvingbar klemmearm.

For spesielt god korrosjonsbeskyttelse er en forniklet versjon tilgjengelig i tillegg til en polert versjon. Et omfattende utvalg av størrelser og varianter gir kundene alltid den optimale løsningen for deres spesifikke bruksområde - som basisversjon, med eksenterarm eller med låsefunksjon.

Sistnevnte sikrer en konstant klemmekraft og indikerer at klemmeposisjonen er nådd med et tydelig klikk. "Med sin kompakte størrelse, høye klemmekraft og store utvalg av varianter setter våre minisvingklemmer nye standarder når det gjelder presisjon og brukervennlighet", forklarer Andreas Völkle, produktsjef for klemmeteknikk hos KIPP. "Målet vårt er å tilby kundene våre den optimale løsningen for enhver fastspenningsoppgave."

Flere nyheter

Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format
Når hygienen står i sentrum