Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

Posisjoneringshylser med statussensor fra KIPP

Alle posisjoner under kontroll

HEINRICH KIPP WERK har utvidet sin portefølje med en ny serie intelligente posisjonerings- og lokaliseringshylser med tilstandssensor. Disse muliggjør sentral posisjonskontroll av låse- og kulelåsetapper i produksjonsprosessen. Bøssingene er valgfritt tilgjengelige komplett med integrert sensor eller kan alternativt utstyres av brukeren med kommersielt tilgjengelige induktive sensortyper.

Med en ny serie intelligente posisjonerings- og lokaliseringsbøssinger hjelper KIPP brukeren med å gjøre prosessene sine enda mer transparente og sikre. Bøssingene med integrert statussensor muliggjør aktiveringsavhengig prosesskontroll. I tillegg kan det sikres at betjenings- eller låseelementet er i ønsket posisjon, for eksempel ved formatjustering av pakkemaskiner eller på monteringsfiksturer i klassisk maskinteknikk.

Bøssingene danner et festepunkt for låse- og kulelåsestifter, der de kan låses sikkert og presist. Som standard er det montert en induktiv sensor i posisjonerings- og lokaliseringsbøssingene, som kan justeres variabelt via en klemmemutter. Dette gjør det mulig å registrere elektronisk om en bolt sitter i hylsen eller ikke. Ved bruk av flere hylser kan man avgjøre i hvilken hylse betjenings- eller låseelementet befinner seg.

Sensorene har en to meter lang, treleddet PVC-kabel som overfører signalene som sensoren behandler, til maskinstyringen. Dette gir brukeren mulighet til å kontrollere boltens posisjon fra et sentralt sted. Dette er spesielt viktig for prosessrelevante sekvenser. Her kan man for eksempel via styringen av de enkelte arbeidstrinnene bestemme at en bearbeidingssyklus først skal starte når alle boltene er i riktig posisjon.

Den nye serien omfatter posisjoneringshylser i stål eller rustfritt stål, lokaliseringshylser i rustfritt stål og lokaliseringshylser i rustfritt stål for kulelåsbolter med roterende betjening. Hver variant er tilgjengelig enten komplett med statusføler eller i en versjon som kunden selv kan montere. Sistnevnte har en klemmemutter for montering av en vanlig induktiv sensor med en diameter på 3 mm.

Flere nyheter

Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format
Når hygienen står i sentrum
Fast uten refleksjon