Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Nye håndhjul i aluminium fra KIPP

Ergonomisk i grepet, sikker i prosessen

De nye håndhjulene i aluminium fra HEINRICH KIPP WERK overbeviser ikke bare visuelt, men også når det gjelder ergonomi og driftssikkerhet. Takket være den innovative designen er betjeningselementene spesielt brukervennlige og passer praktisk talt sømløst inn i produksjonsprosessen. Brukeren kan velge mellom seks versjoner i ulike størrelser og to fargevarianter.

HEINRICH KIPP WERK har utvidet sortimentet med en serie spesielt lette håndhjul i aluminium som kombinerer funksjon og design på en perfekt måte. Betjeningselementene er først og fremst beregnet på bruk i maskin- og anleggsbransjen for manuelle justeringer og innstillinger, for eksempel på beslag, verktøymaskiner eller girmotorer. I tillegg kan håndhjulet brukes til å flytte enkelte maskindeler i nødstilfeller.

Håndhjulene i aluminium er tilgjengelige som eike- eller skivehåndhjul, enten uten sveiv eller med roterende eller sammenleggbart sylinderhåndtak. Sistnevnte gir brukeren en optimal følelse og et svært godt grep takket være den koniske formen og den sylindriske skulderen. Når sylinderhåndtaket er foldet sammen, forsvinner det helt inn i håndhjulet. Dette reduserer forstyrrende konturer i prosessen og minimerer samtidig risikoen for skader. Andre fordeler med håndhjulene er den lave monteringshøyden i versjonene uten og med nedfellbart håndtak, den lave vekten på grunn av materialet og den lave toleransen for radial- og aksialutslag på mindre enn 0,4 mm.

For festing av håndhjulene finnes det varianter med positiv og negativ låsing
- med kilespor
- med kilespor og fjærnøkkel. med kilespor
- med kilespor og kryssboring eller
- med kilespor, kilespor og kryssboring
. Et svart navdeksel forbedrer toleransen for rundløp og planløp. Et svart navdeksel forbedrer utseendet og reduserer inntrengning av smuss.

Alle modeller har en slitesterk pulverlakkering og er tilgjengelige i enten svart eller sølv. Eikehåndhjulene er tilgjengelige med en diameter på 125 mm og 160 mm, mens skivehåndhjulene er tilgjengelige fra 80 mm til 125 mm.

Flere nyheter

Oversiktlig bane ved bytte av arbeidsstykker
Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format