Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Snaplåser i rustfritt stål - nytt i KIPP-porteføljen

Sikker låsing for alle miljøer

Motstandsdyktig mot fuktighet, syre og sjøvann: De nye snaplåsene i rustfritt stål med håndtak fra HEINRICH KIPP WERK egner seg til en rekke bruksområder innendørs og utendørs. De formskjønne låseelementene kan integreres i dører, klaffer eller panser. De overbeviser ikke bare med sin elegante, minimalistiske design, men også med enkel og sikker håndtering. For bruksområder som krever fjernbetjening, er en variant med Bowden-kabeltilkobling tilgjengelig.

HEINRICH KIPP WERK har utvidet sitt sortiment av snaplåser med håndtak med to produktfamilier i rustfritt A4-stål. Det spesielt korrosjonsbestandige materialet gjør at de to nye seriene K1850 og K1851 ikke bare egner seg for innendørs bruk, men også for en lang rekke utendørs bruksområder. De formskjønne låseelementene kan for eksempel brukes i bilindustrien, medisinsk teknologi, maskinteknikk, båt- og skipsbygging, bobiler og campingvogner, romfart og møbelindustrien.

Snaplåsene i rustfritt stål er utstyrt med et uttrekkbart håndtak og kan monteres innfelt i dører, klaffer eller panser, der snapfunksjonen garanterer både rask og sikker låsing. Brukeren aktiverer låsefunksjonen ved ganske enkelt å klemme til. I områder med høyere sikkerhetskrav kan en låsbar versjon brukes.

Snaplåsene i rustfritt stål fås i to forskjellige størrelser for dørbladtykkelser fra 2 til 12 mm og fra 12 til 22 mm, valgfritt med polert eller matt overflate. Modellene i K1851-serien er i tillegg utstyrt med en Bowden-kabeltilkobling. Denne varianten viser seg å være verdifull der utilgjengelige installasjonsområder gjør betjeningen vanskelig, eller der ergonomiske og sikkerhetsmessige aspekter krever betjening på avstand. Bowdenkabelen (K1646) er ikke inkludert i leveransen og må bestilles separat.

Flere nyheter

Oversiktlig bane ved bytte av arbeidsstykker
Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format