Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

KIPP utvider porteføljen av pneumatisk nullpunktklemmeteknologi

Tre nye fastspenningsmoduler i KIPP UNILOCK-serien

HEINRICH KIPP WERK utvider sitt KIPP UNILOCK-sortiment innen pneumatisk nullpunktsoppspenning ytterligere. Med tre nye fastspenningsmoduler tilbyr KIPP nå brukerne enda flere muligheter for rask og presis fastspenning og referansestilling av fiksturer og arbeidsstykker på maskineringssentre. De nye oppspenningselementene egner seg blant annet for oppspenningssituasjoner med smale stingdimensjoner, for automatiserte oppspenningsenheter og for applikasjoner innen robotteknologi.

Uansett om det dreier seg om paller, skruestikke, fiksturer eller arbeidsstykker - den pneumatiske nullpunktspenneteknologien fra KIPP UNILOCK-serien gjør det mulig for brukeren å skifte i løpet av sekunder med et definert nullpunkt og en gjentakelsesnøyaktighet på mindre enn 0,005 mm. KIPP har nylig utvidet sin omfattende KIPP UNILOCK-portefølje med ytterligere tre klemmemoduler. Dette gir kunden mulighet til å tilpasse oppspenningsteknologien enda bedre og mer fleksibelt til den aktuelle oppspenningssituasjonen og dermed forbedre produktiviteten.

KIPP UNILOCK ASM 99 klemmemodul for smale stingdimensjoner
ASM 99 klemmemodulen er en utenpåliggende klemmemodul som er optimalt egnet for smale stingdimensjoner. Høyden på modulen er 56 mm, men det er også mulig å senke fastspenningsmodulen helt ned i en oppspenningsplate eller i maskinbordet. den "åpne" skyverposisjonen kan overvåkes via en integrert sensor. Dette øker arbeidssikkerheten, ettersom det sikrer at arbeidsstykker eller fiksturer er fastspent før bearbeidingsprosessen starter.


KIPPUNILOCK Automasjonsklemmemodul ESA 138
Automasjonsklemmemodulen ESA 138 er spesielt utviklet for automatiserte klemmeinnretninger. Der oppfyller den alle krav til prosesssikkerhet takket være integrerte overvåkingsfunksjoner for klemmemodulens posisjon "åpen" eller "lukket" samt fire eksterne støtteflater med luftstyring. Støttekontrollen gjør det mulig å kontrollere klempallens posisjon og sikre at fiksturen er riktig plassert før produksjonsprosessen starter. En nyttig funksjon er smussskraperen som er integrert i klemmemodulen, og som forhindrer at smuss avsettes på modulens overflate.


KIPPUNILOCK klemmemodul EGM 110-75 med pallekobling:
Klemmemodulen EGM 110-75 med pallekobling er tilgjengelig spesielt for robotautomatisering og kan brukes til å bytte klempaller automatisk. Pallekoblingen fungerer som et grensesnitt mellom fastspenningspallen og fastspenningsmodulen. ved hjelp av den integrerte spørrefunksjonen kan man kontrollere om spennskyverens posisjon er "åpen" eller "lukket" og sikre at klemmemodulen og pallekoblingen er i riktig posisjon. Klemmemodulen er også egnet for montering med smale stingdimensjoner direkte på maskinbordet eller i fiksturer. I tillegg gjør den kompakte utformingen av pallekoblingen i kombinasjon med klemmemodulen EGM 110-75 det mulig å laste paller ekstremt nær maskinbordet.

Nytt i KIPP UNILOCK-porteføljen er også kompensasjons- og svalehaleklemmebolter. Begge egner seg til fastspenning og posisjonering av arbeidsstykker og fiksturer. De kompenserende spennboltene gjør det mulig å kompensere med ± 1 mm i én eller alle retninger. Svalehalespennbolten festes uten gjenger med svalehalen i en kort klemkant på arbeidsstykket.

Besøk oss fra 18. til 23. september på EMO 2023 i Hannover i hall 3, stand I30.

Flere nyheter

Oversiktlig bane ved bytte av arbeidsstykker
Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format