Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Større fleksibilitet og enklere arbeid på universalskrutrekkere med ACE-gasstrekkfjærer

Avlastning ved håndtering og ombygging: universal skrutrekker med gassfjær og strukturelle dempere fra ACE

Videreutviklingen av universalskrutrekkeren fra Metallatelier GmbH som ble presentert i del 1, er utstyrt med gasstrekkfjærer og strukturelle dempere fra ACE i tillegg til små støtdempere som beskytter konstruksjonen i endeposisjonene og øker produktiviteten. Disse kraftbesparende og beskyttende komponentene gjør høydejusteringen enklere og er fokus for denne andre delen av brukerrapporten, i tillegg til den innovative helhetsdesignen.

De universelle skrutrekkerne som er utviklet og produsert for Bilgram Chemie GmbH fra Ostrach i Oberschwaben, er en liten serie. Bak designet står David Fuchs, oppfinner av den bruksmodellbeskyttede forgjengeren og eier av Metallatelier GmbH, samt designer Sunyam Riegger og monteringsteamet fra Deggenhausen ved Bodensjøen. Basert på erfaringene fra den første serien var hovedmålet med videreutviklingen å øke produksjonshastigheten til spesialmaskinene, øke fleksibiliteten og gjøre håndteringen enklere for betjeningspersonalet i skiftdrift. Bakgrunnen for disse kravene var først og fremst at Bilgram Chemie GmbH etter covid-19-pandemien må fylle og skru på flasker i ulike størrelser med desinfeksjonsmidler i store mengder på kortest mulig tid.


Flere nyheter

Digitalisering og lean management blir sett på som en kjærkommen slankekur i mange bedrifter. Hvo...

Når rullestoler testes, er produsentene av forståelige grunner forsiktige. At...

Når rullestolprodusenter tester rullestoler, er det av forståelige grunner va...

22.12.2023 01:05

Sikkerhetsstøtdempere
Nødstoppspesialister feirer premierer på film og TV
Når det gjelder industriell dempingsteknologi, er ACE en av de første anløpsstedene for de fleste ingeniører og designere verden over. Uansett hvilke spørsmål ekspertene har i disse dager, svarer ACE alltid raskt, enten på nettet eller ved personlig kontakt på stedet.

Det er mye rom for forbedringer når det gjelder utforming av rullestoler. Det viser den enakslede...