Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Allsidige rørformede håndtak i aluminium og rustfritt stål fra KIPP

Monteringsvennlige multitalenter

HEINRICH KIPP WERK har utvidet sin omfattende portefølje av rørhåndtak med nye modeller i aluminium og rustfritt stål. De innovative håndtakene dekker behovene i en rekke bransjer og kjennetegnes av allsidighet, ergonomi og et svært godt forhold mellom pris og ytelse. Bruksområdene for de robuste holdeelementene spenner fra møbelindustrien til medisinsk utstyr. Stabiliteten gjør at håndtakene også kan brukes på verktøy, sportsutstyr og transportutstyr.

De nye rørformede håndtakene fra KIPP ligger ikke bare godt i hånden, men er også ekstremt holdbare takket være sin robusthet og stabilitet. Håndtaksrørene er laget av enten aluminium eller rustfritt stål. Endestykkene er laget av forsterket plast og fås som standard i syv farger. I tillegg er det også mulig å få spesialtilpassede fargeønsker. Håndtaksrøret er tilgjengelig i tre utførelser: i natureloksert eller svart eloksert aluminium samt i polert rustfritt stål.

Den spesielle utformingen av håndtaksbena, som er utstyrt med fire klemmestativer i området rundt rørholderen, sikrer fleksibilitet. Disse skrapes av når forbindelsesrøret presses inn, noe som sikrer nøyaktig passform. Lengden på håndtaket kan enkelt tilpasses på denne måten. Som en ekstra beskyttelse mot vridning tilbyr KIPP sine kunder muligheten til å lime håndtaksbenet og håndtaksrøret i tillegg.

Håndtakene monteres også raskt og enkelt med to selvgjengende skruer. Disse danner sin egen gjenge når de skrus inn i prefabrikkerte hull på baksiden av endestykkene. Dette eliminerer behovet for gjengeinnlegg, noe som reduserer produksjonskostnadene og bidrar til at håndtakene har et godt forhold mellom pris og ytelse.

Med en ytre diameter på 30 mm ligger håndtaksrøret godt i hånden. Som standard er holdeelementene tilgjengelige med en senteravstand på opptil 1000 mm. I tillegg til standarddimensjonene er de også tilgjengelige i alle individuelle lengder og har en bæreevne på minst 1000 N.

Flere nyheter

Oversiktlig bane ved bytte av arbeidsstykker
Samlet vurdering: Veldig bra!
Sikkerhet møter design
Slik at bare det som skal være inne, er inne
Enkel og sikker føring av store vekter
Grunnleggende informasjon og innsikt i #kippresso-format