Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Hurtigkoblingsklemmer for optisk måleteknologi fra KIPP

Fast uten refleksjon

HEINRICH KIPP WERK har utvidet sitt omfattende sortiment av hurtig- og kraftklemmer med to nye varianter med svart overflate. Disse er spesielt utviklet for bruk innen optisk metrologi, der de bidrar til å holde arbeidsstykker på plass under fotometriske målinger.

Den matsvarte overflaten på de nye hurtigklemmene forhindrer refleksjoner under optisk måling og fotografering og kompenserer for ytre lyspåvirkninger som kan føre til refleksjoner under måleprosessen. Klemmeelementene er laget av polert stål og åpnes og lukkes med et håndtak av svart, oljebestandig plast. Hurtigklemmene kan brukes i horisontal (K2067) eller vertikal (K2066) utførelse. Begge versjonene er tilgjengelige i tre størrelser hver og har en horisontal base og en justerbar trykkspindel.

HEINRICH KIPP WERK tilbyr et bredt utvalg av hurtig- og kraftklemmer, inkludert trykkstangklemmer, pneumatiske klemmer og knektklemmer samt egenutviklede hurtigklemmer. Sistnevnte kjennetegnes av den ergonomiske og brukervennlige håndtaksformen og den lange levetiden. Takket være den spesielle overflaten er produktene motstandsdyktige mot korrosjon og spesielt stabile takket være den koniske spennarmen med U-profil. De innovative hurtigklemmene er også tilgjengelige med sikkerhetslås. Dette sikrer at håndtaket bare kan betjenes etter at låsen er frigjort.

I tillegg til hurtig- og kraftklemmer tilbyr KIPP også et bredt utvalg av tilbehør. Porteføljen omfatter koblinger med skrueforbindelse, justerbare klemmestykker for hurtigkoblinger med kraftsensor, monteringsbraketter, plasthåndtak og beskyttelseshetter, adapterblokker og -plater samt klemmeskiver for trykkspindler.

Flere nyheter

Monteringsvennlige multitalenter

02.10.2023 01:00

KIPP på Motek 2023
MOTEK-messen i Stuttgart arrangeres også i år fra 10. til 13. oktober.
Tre nye fastspenningsmoduler i KIPP UNILOCK-serien
Riktig hydraulisk klemmeteknologi for alle klemmeoppgaver
Sikker låsing for alle miljøer